• saunakopen.com
  • vihta.nl
Winkelwagen
Volg Vihta Wellness op Facebook Volg Vihta Wellness op Twitter Volg Vihta Wellness op LInkedin

Deskundige installatie

30 jaar expertise in leveren, plaatsen, installeren van uw wellness items.

Levering in overleg

Bepaal flexibel wanneer wij uw producten moet afleveren.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van iDeal of u kunt vooraf voldoen.

Status van uw bestelling

Volg uw bestelling op de voet via track & trace van Post.nl en UPS.

Vihta Wellness
0

Infraroodcabines

Kiest u voor de kwaliteit van Direct Heat® Infraroodcabines?

Op gebied van infraroodcabines bent u bij Vihta Wellness aan het juiste adres. U krijgt echt waar voor uw geld met sterke infraroodlampen en een - maatwerk - infraroodcabine. Kiest u voor een tarditionele uitstraling of wilt u een trendy design van  Moods en Woods? Voor hoeveel personen? Kiest u maar! Neem direct contact als u vragen heeft!

 

Verschil Infraroodcabines & Finse sauna's

Het grote verschil tussen een Finse sauna en de kortegolf Infraroodcabine is de manier van het verwarmen van uw lichaam. In kortegolf infraroodcabines wordt gebruik gemaakt van infraroodstralers die uw lichaam direct verwarmen. 

De Finse sauna en de langgolvige infrarood sauna werken volgens het principe van een tussenmedium, namelijk lucht. Door de lucht te verwarmen, gaat u transpireren en worden kwalijke stoffen uit het lichaam afgevoerd. Dergelijke cabines worden vooral gekozen vanwege het verkwikkende en ontspannende effect. 

De directe warmte van de VSB infraroodcabine ( Direct Heat)heeft een diepe inwerking en is daardoor bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van spieren en gewrichten.

 

Gezondheid & Infrarood

Reumapatiënten bijvoorbeeld kunnen veel baat hebben bij de VSB Direct Heat® infraroodcabine. Voor welke cabine u kiest, hangt dus in eerste instantie af van het doel en het effect dat u beoogt. Over het verschil tussen kortgolvige en langgolvige infraroodcabines bestaan veel misvattingen, lees meer over het verschil.

Meer voorlichtingsinformatie