• saunakopen.com
  • vihta.nl
Winkelwagen
Volg Vihta Wellness op Facebook Volg Vihta Wellness op Twitter Volg Vihta Wellness op LInkedin

Deskundige installatie

30 jaar expertise in leveren, plaatsen, installeren van uw wellness items.

Levering in overleg

Bepaal flexibel wanneer wij uw producten moet afleveren.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van iDeal of u kunt vooraf voldoen.

Status van uw bestelling

Volg uw bestelling op de voet via track & trace van Post.nl en UPS.

Vihta Wellness
0

Betalen

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle mogelijke betaalmethodes in onze webshop. Heeft u vragen over de voor u meest ideale betaalmethodes of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Ideal

85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaald inmiddels met iDeal. Als u kiest voor iDeal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen, zoals u dat gewend bent met internetbankieren. Het grote voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

 

Vooruitbetaling per bank

Wilt u liever niet direct met iDeal betalen, maar even afwachten tot uw order bevestigd is en u de factuur heeft ontvangen? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kunt u de betaling aan ons voldoen zoals u gewend bent andere betalingen via internetbankieren te regelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen we het door u bestelde product zo snel mogelijk aan u verzenden.

Let op: mete een vooruitbetaling per bank kan het enkele dagen duren, voordat wij uw betaling ontvangen terwijl dit met iDeal direct is. Dit heeft ook tot gevolg dat uw product langer onderweg is en later geleverd kan worden. Met een vooruitbetaling per bank kan het dus langer duren voordat u uw bestelling ontvangt.

 

Rembours

Het is mogelijk om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. Dit betekent dat u de betaling van de bestelling contant voldoet aan de postbode. Voor een remboursverzending brengen wij u een extra bedrag van € 10,-in rekening.

 

Afhalen

Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling af tehalen en ter plekke via contant of PIN uw product te betalen.