• saunakopen.com
  • vihta.nl
Winkelwagen
Volg Vihta Wellness op Facebook Volg Vihta Wellness op Twitter Volg Vihta Wellness op LInkedin

Deskundige installatie

30 jaar expertise in leveren, plaatsen, installeren van uw wellness items.

Levering in overleg

Bepaal flexibel wanneer wij uw producten moet afleveren.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van iDeal of u kunt vooraf voldoen.

Status van uw bestelling

Volg uw bestelling op de voet via track & trace van Post.nl en UPS.

Vihta Wellness
0

Klachten

Heeft u een klacht of bent u het niet eens met een gemaakte beslissing? Meld het ons direct. Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing of het juiste antwoord. Wij streven altijd naar de beste service en vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en te helpen bij het maken van keuzes.

Indien u naar aanleiding van een geleverd product, de levering, het bestelproces of anderszins een klacht heeft, kunt u dit aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar klachten@vihta.nl of door een brief te sturen naar: Jager Zon & Sauna B.V., Zoom 15, 9231 DX Surhuisterveen

Nadat wij uw klacht hebben ontvangen, ontvang u van ons altijd een ontvangstbevestiging. Wij vragen u om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven en eventueel foto's te maken van schade die is toe te wijzen aan een verkeerde levering. Vermeld ook altijd het nummer van de bestelling  en uw contactgegevens.

Wij zullen uiterlijk binnen vijf werkdagen reageren of contact met u opnemen om de klacht te bespreken en af te handelen.