• saunakopen.com
  • vihta.nl
Winkelwagen
Volg Vihta Wellness op Facebook Volg Vihta Wellness op Twitter Volg Vihta Wellness op LInkedin

Deskundige installatie

30 jaar expertise in leveren, plaatsen, installeren van uw wellness items.

Levering in overleg

Bepaal flexibel wanneer wij uw producten moet afleveren.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van iDeal of u kunt vooraf voldoen.

Status van uw bestelling

Volg uw bestelling op de voet via track & trace van Post.nl en UPS.

Vihta Wellness
0

Sauna op maat

Wilt u liever een sauna op maat? Naast onze standaard modellen sauna’s en buitensauna’s verkopen wij ook sauna’s geheel op maat. Onze specialisten helpen u graag bij het opstellen van een sauna op maat.

Wij hebben veel ervaring opgedaan met maatwerk maatwerksauna’s voor particulieren en bedrijven. U kunt blokhutten, binnen en buitensauna’s bij ons laten maken conform uw wensen. Hierbij kunt u denken aan een sauna met panorama dak, lessenaarsdak, extra dik hout, een sauna gecombineerd met een blokhut of zwembad, afwijkende maten, bijna alles is mogelijk.

Wij zullen altijd eerst met u bellen voordat wij de offerte gaan opmaken. Om een passende offerte op te kunnen maken is het wenselijk dat u een schets of plaatjes heeft van de sauna die u voor ogen heeft. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er in de fabriek een professionele bouwtekening voor u gemaakt, deze kunt u controleren en pas na uw akkoord gaan we over tot productie. De levertijd van uw sauna na goedkeuring is gemiddeld 3 weken. Uiteraard kunt u de plaatsing van deze sauna ook via ons regelen.

Vihta heeft een ruime showroom met vele voorbeelden van Saunas,Spa baden en Infrarood cabines. We zijn open van Dinsdag tot en met Vrijdag van 9 tot 17.00 uur en op Zaterdag van 10 tot 15.00 uur.