• saunakopen.com
  • vihta.nl
Winkelwagen
Volg Vihta Wellness op Facebook Volg Vihta Wellness op Twitter Volg Vihta Wellness op LInkedin

Deskundige installatie

30 jaar expertise in leveren, plaatsen, installeren van uw wellness items.

Levering in overleg

Bepaal flexibel wanneer wij uw producten moet afleveren.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van iDeal of u kunt vooraf voldoen.

Status van uw bestelling

Volg uw bestelling op de voet via track & trace van Post.nl en UPS.

Vihta Wellness
0

Is een sauna gezond?

Buiten iedere discussie is de volgende stelling geldig; Is u lichaam en hart gezond dan is de sauna werkelijk 1 van de meest gezonde bezigheden! ; Afvoer toxische stoffen & een gezonde massage van de hartspier. Is uw lichaam of hart niet optimaal dan moet men ten alle tijde medisch advies inwinnen.

Een prachtig voorbeeld is het onderzoek naar de positieve aspecten van de sauna op het o.a. mexicaanse griepvirus: 

Het griepvirus is nu overal. Voor bijna iedereen is het het gesprek van de dag. De massale inenting zorgt voor veel onrust bij de zogenaamde niet-risico groep. Waarom een gedeelte van de bevolking wel en waarom een ander gedeelte niet?

Het is eigenlijk heel erg simpel; het middel tegen het virus bestaat. Virussen houden niet van temperaturen boven de 80 graden celsius. Waar vinden we dat alleen? Het antwoord en eigenlijk dus het medicijn is gewoon al honderden jaren aanwezig. De Sauna.

Bijgesloten treft u enige quotes van medici, van onderzoekers en van gerenommeerde kranten aan. Het middel tegen o.a. de Mexicaanse griep is gewoon de Sauna.

Statistisch ook onderbouwd. Immers in Finland en Zweden zijn er het minst van deze griepgevallen. Het bezit van een eigen sauna is daar het hoogst. Is deze rekensom dan eigenlijk net zo eenvoudig als 1+1?

Dit bericht wordt u gezonden door een saunabouwer met een lange praktijkervaring. Deze ervaring wordt dus ook gestaafd door de wetenschap. Gebruik zeker 1 a 2 keer per week uw sauna thuis en wordt werkelijk minder vaak ziek. Dit is door meerdere studies onder volwassenen en!!!!!! Kinderen aangetoond.

Ik betrek het op mezelf; ik sta veel op beurzen en heb veel mensen in de showroom . Ik schud dagelijks vele handen en kom dageleijks niezende en proestende mensen tegen. Mijn ega werkt in de zorg en ontmoet dagelijks zieke mensen. Ziek zijn wel wel eens; maar ziek door griep of andere virsussen eigenlijk nooit.Met een sauna thuis ( juist thuis dus) kunt u uw
dagelijkse portie gezondheid binnenhalen op het mment dat het u uitkomt. Dit zonder de kwalijke bijsmaak van andere hoestende, proestende, en virus-hostende mensen. Uw Sauna is zonder meer gezond!!!